viernes, 8 de junio de 2007

Conversa entre la Saya i el Dan

Havíem begut un parell de botelles de vi, un d’ells Francès i força bo, i també unes quantes cerveses…era …una festa.
La Saya sap una mica d’espanyol, hem fet classes durant uns quatre mesos, però sembla ser que del que més es recorda no és del que li he ensenyat a les classes sinó del que li hem ensenyat en conya en Dani o jo...
Li encanta dir: putada, “calla put..”, “tita pequeña”...em penso que aquestes tres són les seves preferides, us la podeu imaginar?
L’altre dia a la festa estaven mantenint una conversa en espanyol entre el Dan ( no és el Dani, és el Dan, un noi anglès) i la Saya, en Dan, sap dir hola, cómo estás y gracias, de la resta no en té ni idea.

Saya: Hola, ¿cómo estás?
Dan: Bien, grasias.
Saya: Tita pequeña.
Dan: Grasias ( no sap el què vol dir)
Saya: De nada.
Je,je,je,je.......s’ho passa pipa.

L’altre dia mentre estavem a la universitat descansant després de dinar i abans d’anar a classe, a la sala de la “siesta”, hi havia uns coreans, també li va dir a un “Tita pequeña”... així que ara un munt de coreans ja saben dir ¡tita pequeña! i quan me’ls trobo tots ho van dient en veu alta.

La Saya també és especialista en enganyar a les seves amigues, així que quan van arribar de visita dues amigues seves japoneses, els hi va dir que Hola en espanyol es deia Putada, i van trucar a la porta de casa per presentar-se i totes anaven dient putada, putada....putada, putada....

No hay comentarios: