lunes, 20 de agosto de 2007

Adéu Alex i Eva

Avui Dilluns 20 d'Agost a les dotze i mitja del migdia ens dirigíem de nou cap a l’aeroport de Chengdu per deixar a l'Alex i a l'Eva que tornavem cap a casa, després de passar deu dies entranyables a la Xina. Han estat deu dies intensos i la cara que fem a les fotos és la de cansament, doncs, hem caminat moltíssim tots els dies.Hi ha hagut excursions que les han fet ells mentre nosaltres descansàvem una mica a casa i perquè fos possible el poder moure’s per la Xina sense nosaltres, hem trucat dia si dia no al nostre conductor de primera, el conductor Chao. A ell se li diu el lloc de sortida i el lloc de tornada, quant de temps s’ha d’esperar entre mig i totes les instruccions necessàries per poder gaudir d’un gran dia.


En Chao és un home encantador i pare de família, té una nena de 16 anys i una esposa. Es dedica a fer de conductor il·legal per Chengdu i voltants, posa preus molt raonables i és molt probable que no accepti propina. Només té aquesta feina, així que espero que tingui molts clients com nosaltres que li donin de menjar a ell i a la seva família. Nosaltres l’apreciem moltíssim, doncs és el nostre conductor des de fa uns 8 mesos i sempre està allà on el necessitem i de bon humor.
L'Alex, la Ruth i l'Eva d'esquerra a dreta, asseguts al cotxe d'en Chao

Posted by Picasa
En Dani assegut al davant de copilot
L'Alex i l'Eva han visitat temples budistes i taoistes, botigues, diferents ciutats de Sichuan, muntanyes sagrades , les reserves naturals de Jiuzhaigou i Huanglong...entre d’altres coses; així que molt em suposo que necessitaran almenys una setmaneta de recuperació, deuen estar rebentats.
Nosaltres, en Dani i jo, estem molt contents d’haver compartit amb ells moltes de les excursions i de nou encara que per poc temps estem d’acomiadament. Aquesta vegada ha estat una mica més fàcil, doncs, la nostra vida a la Xina està en la seva etapa final, ens queda una setmana justa per tornar a Espanya i allà els veurem de nou a tots.
Només em queda enviar una abraçada als nostres amics i esperar la nostra tornada a Barcelona per sopar plegats i compartir després d'haver descansat, les nostres xerrades sobre els viatges i les excursions per Sichuan ;)
Que tingueu un bon vol de tornada!

No hay comentarios: